Трансдюсери (сонди) за ехографи – нови, демонстрационни и рециклирани с гаранция

От 2000 г. Ултрамед се е наложила като водещата българска фирма за доставка на отделни трансдюсери (сонди) за ехографи, закупени от друг доставчик. Доставяме на най-ниски цени в България оригинални нови, демо и рециклирани трансдюсери за всички модели ехографи General Electric, Philips Siemens, Samsung/Medison, Aloka, Toshiba, и др. Наши доставчици са водещите фирми в тази област в САЩ, Германия, Англия, Корея, Китай и Япония, с които имаме изградени дългогодишни партньорски отношения.

Новите трансдюсери се предлагат с 12 месеца гаранция, а рециклираните – с 6 месеца гаранция, като последните са в отлично състояние – на външен вид и функционално и работят съгласно техническите спецификации на производителите. От 2000 г досега сме доставили над 500 отделни трансдюсера за ехографи, незакупени от нас, като сме спестили на клиентите си значителни средства, доставяйки им оригинални трансдюсери с високо качество и на цени, много по-ниски от тези на официалните вносители.

Много от предлаганите сонди са налични в офиса ни и могат веднага да се доставят, като може да се договори разсрочено плащане до 18 месеца, финансирано директно от Ултрамед, без да е необходимо да се търси финансиране от банки и лизингови къщи.

Наши клиенти са частни кабинети и медицински центрове, държавни и общински болници и поликлиники, университетски болници, фирми-дистрибутори, сервизи за медицинска апаратура и др.

Заповядайте в шоурума ни за демонстрация и тестване на наличните трансдюсери. Гарантираме, че ще останете доволни.

Споделяне