Рециклирани ехографи

От 2000 г. Ултрамед се е наложила като водещата българска фирма за рециклирани ехографи. Всички рециклирани ехографи и трансдюсери се предлагат с 6 месеца гаранция и са в отлично състояние – на външен вид и функционално. Те работят съгласно техническите спецификации на производителите. Осигуряваме резервни части и професионален сервиз на достъпни цени. Извършваме безплатна доставка в цялата страна и подробно обучение за работа с ехографите; осигуряваме упътване за експлоатация за всеки апарат.

За Вас подбираме отделни модели от водещи производители, доказали се в цял свят с надеждност и висока диагностична стойност. Освен наличните апарати, по заявка може да доставим и други модели ехографи. Предлагаме и отделни трансдюсери (сонди) за немски, японски и американски ехографи (Philips, General Electric, Siemens, Aloka, Toshiba, Samsung/ Medison  и др.).

Рециклирането на ехографите се извършва от партньорите ни в САЩ, Западна Европа, Корея и Япония. С доставчиците ни, които са водещи световни фирми в тази област, сме изградили дългогодишни партньорски отношения. Рециклирането на ехографите представлява цялостно обновяване на апаратите с подмяна на необходимите части. При необходимост (трансдюсери, монитор, клавиатура, платки, панели и др.), преинсталиране, обогатяване и обновяване на софтуера, пълно тестване на ехографа и привеждане съгласно техническите изисквания на производителя и др.

Естествено, цените на рециклираните ехографи са в пъти по-ниски от тези на новите.

Някои от предлаганите ехографи са налични в офиса ни и могат веднага да се доставят. Също така имаме възможност за разсрочено плащане до 18 месеца, финансирано директно от Ултрамед, без банкови кредити и лизингови къщи.

Споделяне