Куфар за ехограф Vinno 5/ Vinno 6/ Vinno A5

Споделяне

Куфарът за ехограф Vinno 5/Vinno 6/Vinno A5 е висококачествен, компактен и елегантен аксесоар, предназначен за защита при транспортиране на портативни ехографи. Той осигурява перфектна защита на апарата и трансдюсерите, осигурявайки сигурност и удобство.

Куфарът е разработен със специални гнезда, защитени с порест материал, които се адаптират и предпазват ехографа, захранващия кабел, три трансдюсера, ултразвуков гел и дребни аксесоари от възможни удари и наранявания по време на транспортиране. Това осигурява сигурност и запазва цялостта на важните компоненти на ехографа, което е от изключителна важност за дълготрайната му функционалност.

Куфарът е снабден с удължаваща се дръжка, която позволява лесно и удобно пренасяне на ехографа в различни места. Заключващото устройство с код осигурява допълнителна защита и сигурност, предпазвайки ехографа от неоторизиран достъп или отваряне на куфара. Четири двойни колелца предоставят гъвкавост и маневреност при движение, позволявайки лесно преместване на куфара по време на работа или транспортиране.

Споделяне

Висококачествен, компактен и елегантен куфар за портативен ехограф, осигуряващ перфектна защита на апарата и трансдюсерите.

  • Специални гнезда, защитени с порест материал, за ехографа, захранващия кабел, три трансдюсера, ултразвуков гел и дребни аксесоари.
  • Удължаваща се дръжка
  • Заключващо устройство с код
  • Четири двойни колелца

Всички полета са задължителни.

Представянe на Vinno – Vision in Innovation

Vinno е най-иновативният китайски производител на ехографи, фокусиран върху високия клас цветни апарати. Ехографите на Vinno се отличават с иновативни технологии и превъзходен дизайн и ергономика, върхово качество на изображенията и голямо разнообразие от трансдюсери и софтуерни опции за широк кръг ехографски изследвания. Всичко това се съчетава с изключителна техническа надеждност и здравина и се предлага на изненадващо достъпна цена.

Стартирал през 2010 г, Vinno е най-бързо развиващият се китайски производител на ехографи,  с изключителна експанзия на световния пазар и присъствие във водещи болници в над 70 страни.

Девизът на Vinno – Vision in innovation, не е случаен: всички ехографи на фирмата са базирани на първата в света ехографска радиочестотна платформа – оригинална технология на Vinno, обработваща едновременно многобройни потоци от информация, което осигурява върхова резолюция и супер контрастност на ехографските изображения. Всички апарати на фирмата се упрявляват чрез капацитивни сензорни дисплеи, което позволява бърза и лесна настройка и удобна работа с изкючително богатия софтуер. Vinno е един от малкото производители в света, при които всички трансдюсери са съвместими с всички модели ехографи, а това е голямо предимство за клиники, които ползват няколко различни модела апарати на един производител. Лаптоп-базираните модели на Vinno са сред най-компактните и иновативни апарати от този клас в световен мащам, а технологии като VGuide, Pure Wave, Xcen, VFusion, VSpeckle, VTissue, STIC и др. открояват Vinno сред останалите китайски производители и издигат ехографите на компанията до нивото на водещите световни марки, с тази разлика, че цените са много по-достъпни.