Количка за ехограф Vinno A5

Споделяне

Със своя ергономичен дизайн и надеждно закрепване на ехографа, тази количка предоставя оптимална работна среда за лекота и прецизност във всяко клинично обстоятелство. Една от важните характеристики на количката Vinno A5 е възможността за регулиране на височината, което позволява на потребителя да настрои устройството според своите предпочитания и работни нужди. Спирачките на четирите колела осигуряват стабилност и сигурност по време на работа, като предотвратяват случайното движение или пълзенето на количката.

Количката Vinno A5 разполага с практични гнезда за съхранение на трансдюсерите и тубичка с ултразвуков гел, което позволява лесен достъп и употреба на необходимите материали. Поставката за видеопринтер и отделението за дребни аксесоари осигуряват удобство и организация на работното пространство. С компактните размери от 90x50x50 см и тегло от 18 кг, тази количка е удобна за пренасяне и използване в различни клинични среди.

Количката за ехограф Vinno A5 е надежден и практичен аксесоар, който подобрява ефективността и удобството при използване на портативни ехографи. Със своя функционален дизайн и удобни характеристики, тази количка предлага удобство, маневреност и организация на работното пространство за постигане на оптимални резултати в медицинската практика.

Споделяне

Висококачествена и компактна метална количка за портативен ехограф:

  • Ергономичен дизайн
  • Надеждно закрепване на ехографа
  • Регулиране на височината
  • Спирачки на четирите колела
  • Гнезда за трансдюсерите и за тубичка ултразвуков гел
  • Поставка за видеопринтер
  • Отделение за дребни аксесоари
  • Размери: 90x50x50 cm
  • Тегло: 18 кг

Всички полета са задължителни.

Представянe на Vinno – Vision in Innovation

Vinno е най-иновативният китайски производител на ехографи, фокусиран върху високия клас цветни апарати. Ехографите на Vinno се отличават с иновативни технологии и превъзходен дизайн и ергономика, върхово качество на изображенията и голямо разнообразие от трансдюсери и софтуерни опции за широк кръг ехографски изследвания. Всичко това се съчетава с изключителна техническа надеждност и здравина и се предлага на изненадващо достъпна цена.

Стартирал през 2010 г, Vinno е най-бързо развиващият се китайски производител на ехографи,  с изключителна експанзия на световния пазар и присъствие във водещи болници в над 70 страни.

Девизът на Vinno – Vision in innovation, не е случаен: всички ехографи на фирмата са базирани на първата в света ехографска радиочестотна платформа – оригинална технология на Vinno, обработваща едновременно многобройни потоци от информация, което осигурява върхова резолюция и супер контрастност на ехографските изображения. Всички апарати на фирмата се упрявляват чрез капацитивни сензорни дисплеи, което позволява бърза и лесна настройка и удобна работа с изкючително богатия софтуер. Vinno е един от малкото производители в света, при които всички трансдюсери са съвместими с всички модели ехографи, а това е голямо предимство за клиники, които ползват няколко различни модела апарати на един производител. Лаптоп-базираните модели на Vinno са сред най-компактните и иновативни апарати от този клас в световен мащам, а технологии като VGuide, Pure Wave, Xcen, VFusion, VSpeckle, VTissue, STIC и др. открояват Vinno сред останалите китайски производители и издигат ехографите на компанията до нивото на водещите световни марки, с тази разлика, че цените са много по-достъпни.