Количка за ехограф Vinno 5/ Vinno 6

Споделяне

Количката за ехограф Vinno 5/Vinno 6 представлява луксозно и компактно решение за преносими ехографи, което отговаря на високите изисквания на медицинските професионалисти. Със своя ергономичен дизайн и внимателно изработени детайли, тази метална количка предлага удобство и функционалност при работата с портативни ехографи.

Ехографът се закрепва надеждно на количката, осигурявайки стабилност и безопасност по време на изследванията. Регулирането на височината с амортисьор позволява на потребителя да настрои устройството на оптималното работно положение, съобразено със своите предпочитания и изисквания. Спирачките на четирите колела осигуряват здраво задържане и пълна стабилност при използване, предотвратявайки случайни движения или пълзене на количката.

Количката за ехографи Vinno 5/Vinno 6 е снабдена с удобни гнезда за съхранение на трансдюсерите и тубичка с ултразвуков гел, което осигурява лесен достъп и организация на необходимите материали. Допълнително, поставката за видеопринтер предоставя удобство и функционалност при отпечатването на резултатите от ехографските изследвания. С размери от 85-105x65x75 см и тегло от 24 кг, тази количка е компактна и лесно преносима, подходяща за различни клинични среди.

Споделяне

Луксозна и компактна метална количка за портативен ехограф:

  • Ергономичен дизайн
  • Надеждно закрепване на ехографа
  • Регулиране на височината с амортисьор
  • Спирачки на четирите колела
  • Гнезда за трансдюсерите и за тубичка ултразвуков гел
  • Поставка за видеопринтер
  • Размери: 85-105x65x75 cm
  • Тегло: 24 кг

Всички полета са задължителни.

Представянe на Vinno – Vision in Innovation

Vinno е най-иновативният китайски производител на ехографи, фокусиран върху високия клас цветни апарати. Ехографите на Vinno се отличават с иновативни технологии и превъзходен дизайн и ергономика, върхово качество на изображенията и голямо разнообразие от трансдюсери и софтуерни опции за широк кръг ехографски изследвания. Всичко това се съчетава с изключителна техническа надеждност и здравина и се предлага на изненадващо достъпна цена.

Стартирал през 2010 г, Vinno е най-бързо развиващият се китайски производител на ехографи,  с изключителна експанзия на световния пазар и присъствие във водещи болници в над 70 страни.

Девизът на Vinno – Vision in innovation, не е случаен: всички ехографи на фирмата са базирани на първата в света ехографска радиочестотна платформа – оригинална технология на Vinno, обработваща едновременно многобройни потоци от информация, което осигурява върхова резолюция и супер контрастност на ехографските изображения. Всички апарати на фирмата се упрявляват чрез капацитивни сензорни дисплеи, което позволява бърза и лесна настройка и удобна работа с изкючително богатия софтуер. Vinno е един от малкото производители в света, при които всички трансдюсери са съвместими с всички модели ехографи, а това е голямо предимство за клиники, които ползват няколко различни модела апарати на един производител. Лаптоп-базираните модели на Vinno са сред най-компактните и иновативни апарати от този клас в световен мащам, а технологии като VGuide, Pure Wave, Xcen, VFusion, VSpeckle, VTissue, STIC и др. открояват Vinno сред останалите китайски производители и издигат ехографите на компанията до нивото на водещите световни марки, с тази разлика, че цените са много по-достъпни.