ЗА УЛТРАМЕД

Ултрамед е семейна компания, наложила се от 2000 г. като една от водещите български фирми за доставка, сервиз и отдаване под наем на ехографи – нови и рециклирани, с над 1200 доставени ехографа в цялата страна. Фирмата е ексклузивен дилър на Vinno – Vision in Innovation, най-иновативният и бързо развиващ се китайски производител на ехографи. Продуктовата ни гама включва и други медицински апарати като ЕКГ-апарати, холтери и дефибрилатори, за които сме осигурили перфектен сервиз. Специализирани сме в доставката на трансдюсери (сонди) и резервни части за ехографи Philips, General Electric, Siemens, Aloka, Toshiba и др. Също така доставяме консумативи за ехографи и електрокардиографи, които внасяме директно от водещи световни производители.

Добрата репутация на Ултрамед се дължи на коректното и приятелско отношение на персонала, дългогодишния ни опит в бранша и стотиците доволни клиенти, които сме спечелили през годините. Работим с мрежа от реномирани дистрибутори и сервизни техници в цялата страна. Фирмата е добре позната сред ехографистите от редовните ни представяния на изложения за медицинска апаратура и научни конгреси.

Най-силната страна на Ултрамед е сервизът: ние разполагаме с висококвалифицирани сервизни инженери – дългогодишни лидери в своята област. Те ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще осигурят технически безпроблемна работа на ползваната от Вас апаратура – както по време на гаранцията, така и дълго след изтичане на гаранционния срок. При това цените на труда и  резервните части са изключително конкурентни и достъпни.

Сред клиентите на Ултрамед са едни от най-реномираните в България държавни и общински здравни заведения, частни болници и медицински центрове.

Заповядайте в офиса ни за демонстриране на богатата гама от налични апарати. Очакваме Ви с изненадващи нови оферти, променящи се ежемесечно. Гарантираме, че ще останете доволни.

Споделяне