Количка за ветеринарен ехограф Vinno D2 Vet

Споделяне

Количката за ветеринарен ехограф Vinno D2 Vet е висококачествен и компактен аксесоар, предназначен за носене и съхранение на портативен ехограф. С изтънчен и ергономичен дизайн, тя осигурява надеждно закрепване на ехографа, като в същото време предлага удобство и функционалност.

Количката е оборудвана с регулиране на височината чрез амортисьор, което позволява лесна настройка според нуждите на ветеринарния специалист. Спирачките на четирите колела гарантират стабилност и контрол върху количката, особено при преместване в различни помещения.

Допълнителното отделение за дребни аксесоари дава възможност за съхранение на малки инструменти или документи, които могат да бъдат необходими по време на процедурите.

Размерите на количката са 90x50x50 cm, а теглото ѝ е 18 кг, което я прави лесна за маневриране и пренос. Този продукт представлява идеалното решение за всеки ветеринарен кабинет или клиника, като съчетава качество, функционалност и елегантен дизайн.

Споделяне

 

Висококачествена и компактна метална количка за портативен ехограф:

  • Ергономичен дизайн
  • Надеждно закрепване на ехографа
  • Регулиране на височината с амортисьор
  • Спирачки на четирите колела
  • Гнезда за трансдюсерите и за тубичка ултразвуков гел
  • Поставка за видеопринтер
  • Отделение за дребни аксесоари
  • Размери: 90x50x50 cm
  • Тегло: 18 кг

Всички полета са задължителни.

Представянe на Vinno – Vision in Innovation

Vinno е най-иновативният китайски производител на ехографи, фокусиран върху високия клас цветни апарати. Ехографите на Vinno се отличават с иновативни технологии и превъзходен дизайн и ергономика, върхово качество на изображенията и голямо разнообразие от трансдюсери и софтуерни опции за широк кръг ехографски изследвания. Всичко това се съчетава с изключителна техническа надеждност и здравина и се предлага на изненадващо достъпна цена.

Стартирал през 2010 г, Vinno е най-бързо развиващият се китайски производител на ехографи,  с изключителна експанзия на световния пазар и присъствие във водещи болници в над 70 страни.

Девизът на Vinno – Vision in innovation, не е случаен: всички ехографи на фирмата са базирани на първата в света ехографска радиочестотна платформа – оригинална технология на Vinno, обработваща едновременно многобройни потоци от информация, което осигурява върхова резолюция и супер контрастност на ехографските изображения. Всички апарати на фирмата се упрявляват чрез капацитивни сензорни дисплеи, което позволява бърза и лесна настройка и удобна работа с изкючително богатия софтуер. Vinno е един от малкото производители в света, при които всички трансдюсери са съвместими с всички модели ехографи, а това е голямо предимство за клиники, които ползват няколко различни модела апарати на един производител. Лаптоп-базираните модели на Vinno са сред най-компактните и иновативни апарати от този клас в световен мащам, а технологии като VGuide, Pure Wave, Xcen, VFusion, VSpeckle, VTissue, STIC и др. открояват Vinno сред останалите китайски производители и издигат ехографите на компанията до нивото на водещите световни марки, с тази разлика, че цените са много по-достъпни.