Нови ветеринарни ехографи Vinno

Споделяне

Vinno е най-иновативният китайски производител на ехографи, фокусиран върху по-високия клас цветни апарати. Ехографите на Vinno се отличават с иновативни технологии, превъзходен дизайн и ергономика, върхово качество на изображенията и голямо разнообразие от трансдюсери и софтуерни опции за широк кръг ехографски изследвания. Всичко това се съчетава с изключителна техническа надеждност и здравина и се предлага на достъпна цена.

Стартирал през 2010 г., Vinno е най-бързо развиващият се китайски производител на ехографи, с изключителна експанзия на световния пазар и стабилно присъствие във водещи болници в над 70 страни.

Девизът на Vinno – Vision in innovation, не е случаен: всички ехографи на фирмата са базирани на първата в света ехографска радиочестотна платформа – оригинална технология на Vinno, обработваща едновременно многобройни потоци от информация, което осигурява върхова резолюция и супер контрастност на ехографските изображения. Всички апарати на фирмата се управляват чрез капацитивни сензорни дисплеи, което позволява бърза и лесна настройка и удобна работа с богатия софтуер като по-този начин се улеснява работния процес. Vinno е един от малкото производители в света, при които всички трансдюсери са съвместими с всички модели ехографи, а това е съществено предимство за клиники, които ползват няколко различни модела апарати на един производител. Лаптоп-базираните модели на Vinno са сред най-компактните и
иновативни ехографи от този клас в световен мащаб, а технологии като VGuide, Pure Wave, Xcen, VFusion, VSpeckle, VTissue, STIC и др. открояват Vinno сред останалите китайски производители и издигат ехографите на компанията до нивото на водещите световни марки, с тази разлика, че цените са много по-приемливи.