ultramed@abv.bg

ЗА УЛТРАМЕД

Ултрамед е семейна компания, наложила се от 2000 г. като една от водещите български фирми за доставка, сервиз и отдаване под наем на ехографи – нови и рециклирани, с над 700 доставени ехографа в цялата страна. От 2011 г. Ултрамед е официален дистрибутор на Chison – водещ китайски производител на ултразвукови диагностични апарати. Продуктовата ни гама включва и други медицински апарати, за които сме осигурили отличен сервиз, както и консумативи за ехографи и електрокардиографи, които внасяме директно от реномирани световни производители.

Добрата репутация на фирмата се дължи на коректното и приятелско отношение на персонала, високия професионализъм на сервизните инженери, гъвкавата ни търговска политика и най-вече на изгодните цени и доброто качество на доставяната апаратура.

Най-силната ни страна е сервизът: ние разполагаме с висококвалифицирани сервизни инженери – дългогодишни лидери в своята област, които ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще осигурят технически безпроблемна работа на Вашата апаратура – както по време на гаранцията, така и дълго след изтичане на гаранционния срок. Като при това цените на труда и  резервните части са изключително конкурентни и достъпни.

Сред клиентите на Ултрамед са едни от най-реномираните в България държавни и общински здравни заведения, частни болници и медицински центрове. Работим и с много дистрибутори от цялата страна.

Заповядайте в офиса ни за демонстриране на богатата гама от налични апарати. Очакваме Ви с изненадващи нови оферти, променящи се ежемесечно. Гарантираме, че ще останете доволни.

11