ultramed@abv.bg

Рециклирани ехографи

От 2000 г. Ултрамед се е наложила като водещата българска фирма за рециклирани ехографи. Всички рециклирани ехографи и трансдюсери се предлагат с 6 месеца гаранция и са в отлично състояние – на външен вид и функционално, като работят съгласно техническите спецификации на производителите. Осигуряваме резервни части и професионален сервиз на достъпни цени. Извършваме безплатна доставка в цялата страна и подробно обучение за работа с ехографите; осигуряваме упътване за експлоатация за всеки апарат.

За Вас сме подбираме модели от водещи производители, доказали се в цял свят с надеждност и висока диагностична стойност. Освен наличните апарати, по заявка на клиента може да доставим и други модели ехографи. Доставяме и отделни трансдюсери (сонди) за немски, японски и американски ехографи (Siemens, Aloka, Toshiba, Philips, General Electric и др.).

Предлаганите рециклирани ехографи са налични в офиса ни и могат веднага да се доставят, като има възможност за разсрочено плащане, финансирано директно от Ултрамед.